tanrı türk'ü korusun ve yüceltsin  

 belki ilginizi çeker

aç/kapa

  1. *

    milliyetçi ve beyinsizce bir söylemdir.

    şimdi, böyle konulara girmeyeyim, fazla sert yazmayayım diyorum ama böyle başlığa, böyle betim diyor, lafa giriyorum. benden günah gitti.

    tanrı var mı? varsa işi mi yok? yani düşünüyorum ben tanrı olsam, "bunların belasını zaten vermişim, ne bok yiyorlarsa yesinler" derdim. neden? insanlık adına eksilerdeyiz çünkü. ne eşitlikte, ne insan haklarında, ne adalette, ne eğitimde, ne bilimde, hep hiçiz. ibnelele dolu bir 'şanlı türk tarihi' yutturuluyor senelerdir. yeter lan! biri de çıksın desin ki; amerika'da adama türküm deyince, korkuyor, ya hırsızdır ya katildir diye. (amerika'nın da canı cehenneme o ayrı.)

    hep dünya standatlarının altındayız. ve bunda, müslüman bir ülke olmamızın payı da çok büyük. baksana başlığa... her şeyi allah'tan bekleme hali .düşün ki durum bu derece vahim.

    evet, tanrı türkleri yüceltsin, bekle bok yüceltir.

    **yukarıda geçen ibne; cinsel tercih konusu olarak dalga geçme amaçlı kullanılmamıştır. bize öğretilen, okutulanların ne kadar saptırılmış olduğunu vurgulamak için kullanılmıştır.
    (femme fatale, 2010-07-06 09:33)
  2. (bkz: tanrı rus kızları korusun ve yüceltsin)
    (mirkut, 2010-07-06 10:42)