kuaförden yeni Ã§Ä±kmış kadın  

 belki ilginizi çeker

aç/kapa

  1. kafası tüten kadındır. biraz yaklaştığınız takdirde saç spreyi ve fön makinesinin kendine özgü sıcak kokusunu alabilirsiniz. her adımda şahlanan ve ahenkle dans eden saçlarındaki geçici ışıltıyla gözleriniz kamaşabilir, dikkat!

    yeryüzünde kuaförden yeni çıkmış kadın kadar komik olan başka bir şey varsa:

    (bkz: yeni baba)
    (little tin goddess, 2011-03-22 15:55)
  2. stres atmış, rahatlamış kadındır. ellere ayaklara bakım yapılmış, masaj yapılmış, saçlara fön çekilmiş, güzelleşilmiş, üstüne de bırbırbır, bıdıbıdıbıdı, çençençen içinde dışında ne varsa anlatılmış, atılmış ve rahatlamış bir şekilde çıkarsınız.
    ohh be, dünya varmış, terapi gibi adeta.
    son dönemde müptelası olduğum yerler kuaför salonları. nasıl da ıyy, mıyyy yapardım bir zamanlar oysa. zorunluluktan başladı ilk başta, haftada 3 akşam eve geç gitmek gibi bir zorunluluk ortaya çıkınca insan ister istemez zaman geçireceği alternatif yerler aramaya başlıyor. hep sinema, bar, arkadaş muhabbeti ile haftalar, aylar geçmiyor. memnun oldum tanıştığımıza.
    (missy, 2011-03-22 16:06)
  3. denizin buz gibi soğuk sularından gelmişcesine rahat olan insandır.
    (carlos the jackal, 2011-03-22 16:08)
  4. bazen yüzündeki kızarıklıklardan dolayı 100 metre öteden tanınabilecek kadın.
    (gündüzyüzlükız, 2011-03-22 18:47)
  5. kuaförden çıkma zamanının, yağmur yağma zamanıyla çakışması kaderi olabilecek kadındır.*
    (tweeeetyyy, 2011-03-22 20:43)